LPN labels: De gouden standaard in productidentificatie!

Geef elk item in je magazijn een unieke identiteit. Met onze hoogwaardige LPN labels (License Plate Number) optimaliseer je de traceerbaarheid, verhoog je de efficiëntie en minimaliseer je fouten.
lpn labels scannen

Assortiment LPN Labels

Met onze LPN labels optimaliseer je je logistieke proces voor maximale efficiëntie en overzicht.
lpn labels

LPN Labels

LPN (License Plate Number) labels zijn ontworpen om elk uniek product of item in een magazijn te identificeren, vergelijkbaar met een kenteken voor voertuigen, waardoor individuele tracking en beheer mogelijk is.
blanco barcode labels

Blanco Labels

Jouw design, onze kwaliteit. Blanco labels bieden flexibiliteit voor elke unieke labelingbehoefte. Verschillende materialen, maten en kleuren voor iedere toepassing of labelprinter.
amazon fnsku labels

Amazon FNSKU Labels

Met een FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit) label zorg je dat jouw producten alleen aan jouw account gekoppeld worden en jij niet verantwoordelijk wordt gehouden voor problemen van andermans product.
urn labels

URN Labels

URN (Unique Reference Number) labels bieden een specifiek referentienummer voor elk product, wat handig is voor het snel koppelen van items aan bijbehorende documentatie of systemen.
uh labels

UH Labels

UH (Unit Handler) labels zijn specifiek gericht op het stroomlijnen van de behandeling en verwerking van individuele eenheden of producten.
hu labels

HU Labels

HU (Handling Unit) labels verbinden individuele items met hun Warehouse management systeem (WMS), wat essentieel is voor bulkbeheer en opslag.
hku labels

HKU Labels

HKU (Higher Kit Unit) labels zijn bestemd voor het markeren en identificeren van meerdere units, waardoor de koppeling met het WMS wordt geoptimaliseerd.
sku labels

SKU Labels

SKU (Stock Keeping Unit) labels hebben betrekking op de unieke identificatie van elk stockkeeping-item, wat cruciaal is voor het beheren van voorraadniveaus en het minimaliseren van fouten.
un labels

UN Labels

UN labels geven producten een uniek nummer voor universele identificatie over verschillende platformen en locaties, wat helpt bij gestandaardiseerde productidentificatie.
pallet id labels

Pallet ID Labels

Zoals de naam al doet vermoeden, worden Pallet ID Labels gebruikt voor het identificeren en volgen van palletbewegingen binnen en buiten een magazijn.
trace code labels

Trace Code Labels

In de volksmond worden LPN Labels ook wel Trace Code Labels genoemd. Deze worden gebruikt voor het scannen van barcodes voor het volgen van goederen binnen en buiten een magazijn.
toepassing van lpn labels

Toepassing van LPN labels

LPN labeling is essentieel voor interne volg- en traceersystemen en kan worden ingezet in diverse processen. Het biedt directe informatie over voorraadniveaus, locatie van producten en orderstatus. Een LPN label is een sticker voorzien van een uniek referentienummer, zoals een License Plate Number (LPN), serienummer of barcode. Dit nummer is uniek en wordt alleen gebruikt voor een specifieke pallet of doos.

Gekleurde LPN labels verhogen efficiëntie sorteerproces

De kleur van LPN (License Plate Number) labels speelt een steeds belangrijkere rol in de logistieke sector. Deze labels zijn niet langer alleen functioneel, maar ook een middel om snel en efficiënt informatie over te brengen. Kleurrijke labels vallen meer op tussen een pallet vol dozen, waardoor ze gemakkelijker te herkennen zijn. Bovendien kan de kleur van een label cruciale informatie aanduiden, zoals de aankomstdatum van goederen, de bestemming, of voor wie de goederen bestemd zijn. Deze visuele hulpmiddelen vergemakkelijken het sorteerproces en verbeteren de efficiëntie in magazijnen en distributiecentra.
gekleurde lpn labels
scancapaciteit en barcodeleeskwaliteit van lpn labels

Scancapaciteit en barcodeleeskwaliteit van LPN labels

De scancapaciteit en barcodeleeskwaliteit van een LPN label is van cruciaal belang voor de efficiëntie van logistieke processen. De kwaliteit van een LPN label, inclusief de gebruikte materialen en inkt, heeft een directe invloed op de capaciteit en snelheid van de barcode scanners. Hoogwaardige LPN labels zorgen voor een vlotte en nauwkeurige lezing van barcodes, wat essentieel is voor het volgen van orders en het beheren van voorraad. Inefficiënte of onnauwkeurige scans kunnen leiden tot vertragingen en fouten in het logistieke proces. Daarom is het van groot belang dat LPN labels zodanig ontworpen zijn dat ze gemakkelijk en betrouwbaar gescand kunnen worden, om zo een soepele doorstroming van goederen en informatie te garanderen.

LPN labels leverbaar in standaard en maatwerk formaten

LPN labels zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen, toegespitst op de specifieke behoeften van verschillende logistieke processen. Deze diversiteit in formaten zorgt ervoor dat LPN labels flexibel kunnen worden ingezet in een breed scala aan logistieke toepassingen, van kleinschalige operaties tot grote distributiecentra.

Enkele rollen

Dit zijn standaardrollen met opeenvolgend bedrukte barcode labels, beschikbaar in de meeste maten. Ze zijn geschikt voor algemene toepassingen.

Single Twin Rolls

Deze bevatten twee identieke labels die naast of na elkaar op de rol zijn geplaatst. Ze worden vaak gebruikt door bedrijven voor kleinere pallets, kratten en/of dozen.

Single Dual Rolls

Dit formaat heeft een etiket met twee sets inhoud per label. Ze zijn ideaal voor toepassing om de hoek van een pallet en worden vaak sequentieel besteld.

Dual Twin Rolls

Deze labels bevatten twee sets inhoud met een exacte kopie ernaast op een rol. Ze worden veel gebruikt in grote distributiecentra die grote pallets verwerken, waarbij tot vier zijden van een pallet gelabeld kunnen worden.

Betrouwbare levering voor E-commerce

De betrouwbare levering van LPN labels is van cruciaal belang voor e-commerce bedrijven. In een sector waar tijd gelijk staat aan geld en efficiëntie, zorgt een consistente en tijdige levering van LPN labels ervoor dat de logistieke processen soepel verlopen. Grote online retailers, distributiecentra en e-fulfilment bedrijven zijn afhankelijk van een gestage stroom van deze labels om hun goederen effectief te beheren en te volgen. Labelfabriek zorgt voor een snelle en tijdige levering van nieuwe LPN labels, zodat jij je klanten snel en betrouwbare kan blijven leveren.
betrouwbare levering met lpn labels

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze FAQ-sectie over LPN labels. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het gebruik, de kenmerken en de voordelen van LPN labels in jouw logistieke processen. Deze informatie helpt je om een beter inzicht te krijgen in hoe LPN labels de efficiëntie van je trackingprocessen kunnen verbeteren en bijdragen aan een soepelere goederenstroom. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
Wat is een LPN label en waar wordt het voor gebruikt?

LPN (License Plate Number) labels zijn etiketten die gebruikt worden voor het volgen en beheren van goederen in logistieke processen. Elk label bevat een uniek referentienummer dat helpt bij het traceren van goederen vanaf het magazijn tot aan de uiteindelijke bestemming. Deze labels zijn essentieel voor efficiënte inventarisbeheer en ordertracking.

Vraag informatie of een offerte aan

Wij begrijpen de kracht van professionele LPN Labels, magazijnlabels, locatieborden en vloermarkeringen om jouw logistieke proces te versterken en veiligheid te waarborgen. Onze experts staan klaar om je te helpen bij de juiste oplossingen en accessoires.
Wil je meer informatie over LPN Labels of andere labels? Neem vandaag nog contact met ons op!
Waarom je contact met ons zou moeten opnemen?
Persoonlijk contact
Deskundig advies
Kwaliteit en betrouwbaarheid
Maatwerkoplossingen
Efficiëntie en kostenbesparing
Jarenlange ervaring
Waar wacht je nog op? Ontdek hoe wij je kunnen helpen. Vul het formulier in of bel/email ons rechtstreeks. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw project tot een succes te maken!