Copyright

Copyright © 2023 Labelfabriek.nl. Alle rechten voorbehouden.

De inhoud, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken en andere materialen op deze website zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze materialen te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden, tonen of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Alle productnamen, merknamen en handelsmerken van derden die op deze webshop worden genoemd, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Het gebruik van dergelijke namen en merken dient uitsluitend ter identificatie en is niet bedoeld als een impliciete goedkeuring of affiliatie met Labelfabriek.nl.

We streven ernaar om de intellectuele eigendomsrechten van anderen te respecteren en verwachten hetzelfde van onze gebruikers. Als je van mening bent dat jouw auteursrechtelijk beschermd materiaal onrechtmatig op deze webshop wordt gebruikt, neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen onderzoeken en gepaste maatregelen kunnen nemen.

Voor vragen of verzoeken met betrekking tot ons copyrightbeleid, neem alsjeblieft contact met ons op. We zullen je vragen graag beantwoorden en eventuele zorgen met betrekking tot auteursrechtelijk materiaal serieus nemen.